Welkom

Wanneer je innerlijk weet wat jou drijft, kan dat een fundament zijn voor de rest van je leven

Ken je jouw unieke talenten?
Doe jij wat je het allerliefste doet?
Waar sta je in je leven?
Sta je op een kruispunt?
Voel je regelmatig onrust?
Is het tijd om de bakens te verzetten?
Heb je behoefte aan meer focus?
Waar verlang je naar? 

Het is mijn missie om anderen (weer) te verbinden met wie ze in essentie zijn, zodat mensen hun eigen leven kunnen leiden. Mensen zoeken mij op als ze willen weten wat hun talenten zijn, wat hen drijft. Wanneer je kwijt bent wat jouw gelukkig maakt en niet meer doet of kunt doen waar jij oprecht blij van wordt, verlies je energie. Je bent de verbinding met je levensvreugde kwijt. Bovendien onthoud je de wereld jouw eigen authentieke potentieel.

We gaan op zoek naar jouw innerlijke archetypen. We onderzoeken wat in jouw (on)bewuste leeft. Wat deed je graag als kind? Waar werd je steeds door aangetrokken? Werd dat ook gezien door je ouders en je omgeving? In hoeverre word je gestuurd door de verwachtingen van anderen, ouders of partner? Welke overlevingsmechanismen heb je noodgedwongen ontwikkeld en nu wellicht niet meer nodig? 

Ik maak gebruik van verschillende manieren van werken. In de begeleiding benutten we naast het gesprek steevast de lichaamstaal en -beleving. Welk verhaal vertelt jouw lijf? Het menselijk lichaam is een boodschapper die zich eerlijker en preciezer uitdrukt dan waar we met taal vaak toe in staat zijn. Houding, beweging, stem, gebaren en ademhaling vertellen zonder omwegen wat onze werkelijke intenties zijn, hoe we ons werkelijk voelen en wat we nodig hebben.

Daarnaast werk ik met imaginaties en tekenen, de kracht van de beeldentaal. Bewustwording via beelden is onze oervorm en de diepste werkelijkheid van mens-zijn.

Wees welkom!

Auteur: Ursula Lindner

talentencoach | lichaamsgericht werkend psycholoog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s