Werkplaats Levend Talent

108-0876_IMG

Hoe is het met je talenten? Heb je nog voeling met je levensboom? Is je missie nog even sterk? Wat is er veranderd in de opstelling van je archetypen? Zijn er talenten ingeslapen? Talenten vertrokken? Heb je nieuwe archetypen verwelkomd?

Ik wil jullie uitnodigen om in de workshop Levend Talent je talenten/archetypen te (her)ontdekken en opnieuw te ontmoeten. Talenten transformeren zich in de loop van je leven. Wanneer je je opnieuw met ze verbindt, ontdek je nieuwe lagen en nieuw potentieel. Je ontdekt dat talenten zich hebben ontwikkeld. Uit eigen ervaring weet ik dat dit ruimte en energie geeft en je in beweging brengt. Tijd voor nieuwe stappen!

Welke talenten zijn getransformeerd? Welk potentieel ligt er te wachten om aangeboord te worden? Kortom welke energie is aanwezig om wakker te worden en tot ontwikkeling te komen?

Voor wie: voor mensen die al eerder hebben gewerkt met de archetypische talenten en die het potentieel ervan opnieuw willen ervaren en verdiepen. Ieder onderzoekt zijn eigen talenten temidden van de energie en inspiratie van de groep.

Mocht je niet eerder een traject hebben gedaan, niet getreurd. Er komt binnenkort ook een workshop om een eerste stap te zetten in het ontdekken van je talenten.

Je bent van harte welkom!

  • Werkplaats Levend Talent
  • maandag 28 mei 2018 (9.00 tot 13.00 uur)
  • Cordium, Nijmegen
  • 75 euro + koffie/thee/iets lekkers
  • info@ursulalindner.nl of  06-16580621

Auteur: Ursula Lindner

talentencoach | lichaamsgericht werkend psycholoog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s