Profiel

Na mijn studie arbeid- en organisatie-psychologie specialiseerde ik me in assessmentonderzoek en loopbaanbegeleiding. Ik heb ruim tien jaar gewerkt als selectie- en loopbaanadviseur en coach, eerst bij een psychologisch adviesbureau en later als partner bij Lancae in Arnhem.
In 1998 kwam ik in aanraking met de haptonomie. De haptonomie, ervaarde ik, kan het contact met je eigen gevoel herstellen en geeft je daarmee een sleutel in handen voor meer vervulling en geluk in je (werkende) leven. Sindsdien houd ik me minder bezig met objectiverende testinstrumenten en meer met het tot bewustzijn brengen van innerlijke gevoelens en beelden bij mensen. Zowel in mijn aanpak van de haptotherapie als in mijn visie op loopbaanbegeleidingstrajecten, staat het verbinden van mensen met zichzelf en hun talenten centraal.

Na afronding van mijn opleiding aan de Academie voor Haptonomie, opende ik in 2007 mijn eigen praktijk in Nijmegen waarin ik haptonomie combineer met wezenlijke vormen van loopbaanbegeleiding.

Voor diensten die in het verlengde liggen van mijn eigen activiteiten, werk ik samen met collega psychologen van Hoogte70 en Lancae.