Tarieven en vergoedingen

Kennismakingsgesprek
In een telefonisch contact bespreken we je vragen en verwachtingen. We bekijken of mijn aanbod en manier van werken passend is bij je vraag. Dit telefonische consult is kosteloos.

Uurtarief individuele sessies
€ 85 voor volwassenen (particulier inclusief btw/ zakelijk exclusief btw).
€ 70 voor jongeren tot 18 jaar

€ 35 voor remedial teaching begeleiding (drie kwartier)

Traject Archetypen/Talentenspel
Een traject duurt gemiddeld 3 tot 5 sessies van 2 uur (€ 510/ € 850).

Traject Jong Talent
Een traject duurt gemiddeld 2 tot 3 sessies van 2 uur (€ 280/€ 420)

Traject Kernvisie methode
€ 70 per sessie
Het aantal sessies is afhankelijk van de vraag en de groep/leeftijd van het kind (gemiddeld tussen de 2 en 8 sessies). De tijd tussen de sessies is 3 weken en in die tijd oefen je als ouder intensief met je kind.

Traject Beter Bij De Les
€ 950 (25 sessies inclusief ouder- en leerkrachtbegeleiding)

Workshop Levend Talent 
€ 85 (2,5 uur)

Betaling
Als je graag begeleiding wil en het past je financieel niet, neem dan contact op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Aan het einde van iedere maand ontvang je van mij een factuur. Betaling binnen 14 dagen na ontvangst.

Annulering
Tot 24 uur van tevoren kun je een afspraak kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur wordt de afgesproken tijd in rekening gebracht, tenzij er sprake is van overmacht. Neem liefst tijdig contact op.

Privacy
Ik ben als psycholoog gebonden aan beroepsgeheim. Ik geef geen informatie aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming. Ook wanneer ik werk in opdracht van een werkgever geef ik geen informatie zonder jouw toestemming.

Praktijkgegevens
Mijn praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61616230. BTW 1525.31.075.B.02. Het bankrekeningnummer is NL35 TRIO 0320 2992 28 t.n.v. Ursula Lindner-van Beerendonk.

Vragen?
Roept het bovenstaande nog vragen op of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met me op.