Tarieven en vergoedingen

Kennismakingsgesprek
In een telefonisch contact bespreken we je vragen en verwachtingen. We bekijken of mijn aanbod en manier van werken passend is bij je vraag. Dit telefonische consult is kosteloos.

Uurtarief individuele sessies
€ 85 voor volwassenen.
€ 70 voor jongeren tot 18 jaar

€ 50 voor leerbegeleiding

Traject Archetypen/Talentenspel
Een traject duurt gemiddeld 3 tot 5 sessies van 2 uur (€ 510/ € 850).

Traject Jong Talent
Een traject duurt gemiddeld 2 tot 3 sessies van 2 uur (€ 280/€ 420)

Traject Kernvisie methode
€ 70 per sessie
Het aantal sessies is afhankelijk van de vraag en de groep/leeftijd van het kind (gemiddeld tussen de 2 en 8 sessies). De tijd tussen de sessies is 3 weken en in die tijd oefen je als ouder intensief met je kind.

Traject Beter Bij De Les
€ 950 (25 sessies inclusief ouder- en leerkrachtbegeleiding)

Workshop Levend Talent 
€ 85 (2,5 uur)

Betaling en vergoeding 
Voor therapie en begeleiding is geen verwijzing van de huisarts nodig. Als psychosociaal therapeut worden mijn behandelingen (deels) vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Dit is wel afhankelijk van je aanvullende pakket. Informeer hiernaar bij jouw zorgverzekeraar. Of kijk voor een overzicht op de site van de NVPA (beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten).

Als je graag begeleiding zou willen en het past je financieel niet, neem dan contact op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Aan het einde van iedere maand ontvang je van mij een factuur. Betaling binnen 14 dagen na ontvangst.

Annulering
Tot 24 uur van tevoren kun je een afspraak kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur wordt de afgesproken tijd in rekening gebracht, tenzij er sprake is van overmacht. Neem liefst tijdig contact op.

Privacy
Ik ben als psycholoog gebonden aan beroepsgeheim. Ik geef geen informatie aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming. Ook wanneer ik werk in opdracht van een werkgever geef ik geen informatie zonder jouw toestemming.

Praktijkgegevens

NVPA 105083

RBCZ 204796R

AGB-code zorgverlener 90042894

AGB-code praktijk 9051661

KvK 61616230

Vragen?
Roept het bovenstaande nog vragen op of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met me op.

rbcz-logo_cmyk_payoff_diap